Nu læser
Sko uden Urevo snørebånd

Urevo er en af ​​mange virksomheder, der bruger salgsplatformen fra Xiaomi, kaldet Youpin, til at sælge deres produkter. Hvis det ikke var for samarbejde med Xiaomi, ville jeg aldrig høre om U'revo-hoppen. Producenten fokuserer primært på produktion af sportssko og rygsække. Jeg besluttede at købe slip-on sko uden snørebånd. Jeg bestilte sko i butikken Gearbestvar det det værd? så

Sko uden Urevo snørebånd

Sko uden Urevo snørebånd
Sko uden Urevo snørebånd

De er lavet af stof og sålen er lavet af gummi. Mikroguma, der anvendes til fremstilling af såler, er EVA, giver meget god holdbarhed og fleksibilitet. Skoene er meget lyse og komfortable. Den øverste del af skoen har en elastisk talje og tilpasser sig til benet og "strammer" rundt om ankelen. Urevo sko har både en mandlig og en kvindelig version. Herrer har tre farver at vælge imellem, og to damer: lyserød og blå. Mændsversionen vejer 178 gram og den kvindelige 146 gram.

Slip, lette sko, jeg købte for at gå rundt i huset. Jeg kan ikke lide at bære tøfler, flip-flops, jeg foretrækker at holde min fod fast. Urevo-produktet er meget behageligt, fødderne bliver ikke trætte selv efter mange timer. De er også velegnede til udendørs for hurtigt at hoppe til hjørneforretningen. Jeg fandt i dem kun en ulempe, sålen er skridsikker, jeg råder dig til at være forsigtig.

Sko uden Urevo snørebåndSko uden Urevo snørebånd

Sko uden Urevo snørebånd

Se også
Xiaomi bevægelsesføler

Sko uden Urevo snørebånd Sko uden Urevo snørebånd Sko uden Urevo snørebånd

Rul til toppen