Nu læser
Smartfit Amazfit Verge modtager en softwareopdatering

Amazfit Verge den seneste Huami-brandtelefon, hvis hovedaktionær er Xiaomi, har modtaget opdateringer til 3.2.0.20-versionen. Den nye version af softwaren tilføjer nye skind, måling af hvilepuls, støtte til japansk og koreansk sprog og en ny funktion, der gør det muligt at finde uret, hvis det går tabt. Små fejl er også blevet korrigeret.

Smartfit Amazfit Verge modtager

Opdateringen kan downloades fra Amazfit applikationen, hvis smartwatch har et batteri med mindst 40 procent. Nogen har et kig på dig Amazfit Verge? Jeg svor, jeg ville ikke købe det, men nu har jeg ændret mig. Jeg vil gerne prøve det i en måned, så tid til Apple Watch Series 4 LTE i Polen! Sælger nogen Amazfit Verge? Jeg har ikke brug for en ny.

Rul til toppen