Nu læser
Sommeren kommer, en stilfuld VH desk fan vil hjælpe under varmt vejr

I Polen er det sommervejr, i morgen skal det være så højt som 28 grader Celsius. Det er et godt øjeblik at holde op på fans, der vil hjælpe, når sommeren rammer med fuld styrke, som det var sidste år i Polen. Temperaturerne var rekordbrydende, og der var ingen fans i forretningerne, og klimaanlæggene havde deres hænder fulde. I dag besluttede jeg at kontrollere, om mit udstyr til at bekæmpe varmen virker.

I efteråret sidste år bestilte jeg en VH-mærkebrænder fra en USB-stikkontakt. Det er et firma, der samarbejder med Xiaomi og tilbyder sine produkter på Youpin salgsplatformen. Jeg er fristet af køb af reklamegrafik, hvor fanen ser rigtig stilfuld ud, de mennesker, der er ansvarlige for designet, har smagt perfekt.

Det er rigtigt, at det ser godt ud? 🙂

Jeg kunne ikke bestemme hvilke farver der skal vælges, godt at der ikke var meget valg: kun hvid eller sort. I sidste ende besluttede jeg på en hvid version. Da det nåede mig i efteråret, temperaturer svingede omkring 10 grader Celsius, var der ingen mening om at bruge en VH fan. Jeg kastede den i bagagerummet af bilen og ventede på sin tid indtil i dag.

VH desk fan har en krop lavet af hårdt materiale og en læderrem, der har to funktioner: et håndtag til at hænge på væggen eller understøtter, når den er placeret på et skrivebord. Ventilatoren har ikke et batteri, det skal være tilsluttet en hvilken som helst USB-port, jeg besluttede at tilslutte en langsom USB i skærmen.

Hej, men hvordan tænder det?


Jeg plugged i stikket og ingenting. Jeg leder efter nogle knapper på boligen, og der er ikke noget. Forsøger at flytte ledningen, måske er noget ikke rørende og ingenting, det virker stadig ikke. Jeg troede måske, at USB-stikket ikke fungerede for mig, derfor checkede jeg ind i en anden men stadig den samme. Ventilatoren springer ikke. Jeg har ved et uheld rørt ventilatorhuset med min hånd og flyttet af, pacet igen og begyndte at rotere endnu hurtigere. Når du har trykket på igen, slukket fanen.

VH fan

Hele ventilatorhuset er en "knap". Tryk forsigtigt fingeren på kappen, og den begynder at fungere. Hvis vi klemmer ventilatoren med hele hånden mere fast, så reagerer den ikke, så da jeg forsøgte at finde knappen, startede den ikke automatisk, da jeg tog den i hånden.

Som jeg nævnte, har fanen to beføjelser. På den første sender den støj 34 dB, og på en højere strøm 48 dB. Det er ikke en stor støj, men du kan høre, at det virker. Hvis du kan lide at arbejde i stilhed, kan det distrahere dig, det forstyrrer mig ikke, og jeg er meget tilfreds.

Hvis du leder efter en lille allieret på skrivebordet i kampen mod den kommende varme, anbefaler jeg VH-udstyr. Jeg bestilte det så længe, ​​at jeg ikke kan huske i hvilken butik. Hvis du er interesseret, så fandt jeg den i Banggood.com og endda en ny farve, pink, er tilgængelig.

Rul til toppen