Nu læser
"Tid foran skærmen" i MIUI. Tab ikke dit liv sammen med din telefon

Screen-Saver-funktionen er min favorit nyhed, som Apple for nylig har introduceret til iPhone. Takket være hende indså jeg, hvor meget tid jeg tabte på en dag med telefonen i min hånd. Mit nuværende gennemsnit i sidste uge er 2h og 20 minutter, og det er bestemt for meget. I maj vil han opnå et resultat mindre end to timer.

Den anden ting er den unødvendige aktivering af skærmen. I gennemsnit kontrollerer jeg telefonnummeret 62 gange om dagen. Jeg vågnede 109-skærmen mest gange. Ofte låses smartphone kun for manuelt at opdatere e-mail og andre kilder, jeg venter ikke, indtil tiden for automatisk synkronisering af boksene vil passere.

Jeg indså, at jeg gør det automatisk, når jeg har et frit øjeblik. Kun hvad for? Jeg modtager ikke nok information, som jeg har brug for et øjeblikkeligt svar. Beskeden kan vente på synkronisering hvert par timer. Hvis jeg svarer om aftenen, sker der intet.

Disse er slags trivialiteter, men i løbet af dagen betyder det alt sammen et unødvendigt tab af 2 timer og 20 minutter på en dag, der kun har 24 timer. Der er helt sikkert vigtigere aktiviteter i livet, som nogle gange "ikke har nok tid" på en dag som en kort træning / strækning. For hver af disse vigtige aktiviteter kan være noget helt anderledes, alle har forskellige prioriteter. Tiden foran skærmen gør os klar over, at de fleste af os, inklusive mig, har meget tid, men de mister det til lort.

I starten vil jeg forkorte min daglige brug af telefonen mindre end to timer. Senere vil jeg gerne opnå et endnu bedre resultat.

Funktionen Pre-screen-tid er i øjeblikket tilgængelig i den kinesiske version af MIUI-softwaren. Denne software er baseret på den ROM, som jeg bruger, dvs. xiaomi.eu. I gårs ugentlige opdatering, xiaomi.eu, implementerede funktionen "Tid før skærm". Hvis du også er baseret på denne ROM, kan du finde dine statistikker i Indstillinger -> Skærmtid. Denne funktion er kun tilgængelig for MIUI-overlejringen baseret på Android 9.0-systemet.

Tid før skærmen
Tid før skærmen i MIUI
Rul til toppen