Nu læser
Snart vil en ny opdatering til Mi Banda introducere en styrketræningstilstand.

Om to dage går Xiaomi Mi Band 3 armbåndet til officielt salg i Spanien, måske også til Polen. Jeg kigger på den polske filials sociale medier, men i øjeblikket er der ingen oplysninger om distribution i Polen. Men jeg har meget vigtigere informationer til dig om Mi Banda.

Snart en ny opdatering til Mi Banda

Snart en ny opdatering til Mi Banda

Mi Band vil snart modtage en ny opdatering, og derefter vil funktionalitet blive tilføjet, som jeg har ventet i lang tid. Styrketræning overvågningstilstand vil blive introduceret! Oplysninger om den nye tilstand er blevet lagt mærke til på Weibos sociale netsted, og jeg kender ikke mere detaljer i øjeblikket. Kun ikonet, der viser en mand med en barbell, er blevet præsenteret.

Jeg har ikke Mi Band 3 længere, jeg bruger i øjeblikket et kvarts ur fra Xiaomi Men den nye tilstand kan få mig til at vende tilbage til armbåndet. Så vil jeg kunne se, hvordan det vil håndtere den nye funktion.

Se mere

Hvis du vil købe Mi Band 3 armbånd, anbefaler jeg butikken GearbestJeg har aldrig haft store problemer med det.