Nu læser
Xiaomi 20W induktionslader [udpakning]

Nyligt beskrevet Xiaomi trådløs oplader om strømmen af ​​20W til bilen, nu er det tid til dets desktop tilsvarende. Jeg siger ærligt, at jeg ikke havde planer om at købe den. Jeg bestilte en biloplader, og Banggood-butikken sendte mig en desktop-version ved en fejltagelse.

Shop Banggood sendte mig et dårligt produkt, hvad næste?


Jeg offentliggjorde de oplysninger, jeg fik et dårligt produkt på Facebook, jeg var nysgerrig, om nogen allerede havde et lignende problem. Selvfølgelig var jeg ikke den første, en person i kommentaren skrev, at jeg vil få en refusion, og jeg vil være i stand til at holde produktet. Det er netop, hvad der skete med min glædelige ordre. Butikens support bad mig om billeder og produktnummer, og derefter i 24h returnerede hele bestillingsbeløbet, og Xiaomi 20W desktop induktions oplader forblev hos mig.

Den eneste minus af denne situation er tid, venter på den næste pakke fra Kina. Jeg bestilte bilopladeren igen (selv forvaltet et par dollars billigere), lad os komme tilbage til desktop-versionen.

Du skal købe en ekstra ledning og strømforsyning til stikkontakten, der mangler i sættet


Sættet indeholder kun selve "opladningsbasis", kablet og strømadapteren / opladeren mangler. Kablet skal have en type C-stik, fordi en sådan stikkontakt har en ladestation, og opladeren skal være "stærk nok". Opladeren har arbejdet for mig BlitzWolf BW-S5 (læs slutningen af ​​posten, en lille opdatering!), da jeg sluttede til den svagere base, signalerede den for lidt strøm ved hjælp af dioden på forsiden.

Jeg har allerede testet Xiaomi 10W induktions oplader, og der er en funktion, der kombinerer disse to produkter, og det er meget nemt at fange støv / snavs. Alt på grund af den gummiagtige overflade har det selvfølgelig også et plus: Glass-smarttelefonen slipper sikkert af ladestationen. 10W-versionen er sort, den nye 20W i hvid og alt snavs kan ses endnu mere. Tørre med en klud får flere tråde til at holde fast i materialet. Men jeg fandt en måde, det er godt rengjort med fugtige klæder til briller (nogle zlotys til 50 stykker).

Hvad overraskede mig i Xiaomi 20W induktions opladeren er tykkelsen, det er 2x tykkere end den svagere, sorte version. Alt takket være afkøling er en sådan høj opladning forbundet med behovet for mere effektiv afkøling. Derfor har Xiaomi 20W desk top opladeren en indbygget fan.

I øjeblikket bruger jeg standen til at oplade iPhone X, som ikke understøtter opladning med 20W, opladningen er reduceret til 10W.

Flagskib Xiaomi Mi 9 er den første smartphone i verden, der tilbyder trådløs opladning med 20W-strøm og sandsynligvis i morgen vil jeg modtage min kopi, så jeg vil udnytte den frie stand. Forresten bekymrer sig om laderen i sættet med Mi 9 er nok til Xiaomi 20W induktions oplader.

opdatering


Jeg modtog Xiaomi Mi 9 i dag og kontrollerede hurtig opladning, desværre BlitzWolf BW-S5, som jeg nævnte ovenfor ikke kan håndtere 20W fra ladestationen. Opladeren i Mi 9 sæt er også for svag til fuldt ud at bruge potentialet i Xiaomi 20W induktions oplader, køb venligst opladeren med QC 4.0 np denne model.

En yderligere opdatering, jeg modtog QN 4.0 opladeren og desværre fungerer det ikke som det skal. Læs indgangen på Facebook, Forklarede jeg, hvordan problemet ser ud.

Rul til toppen