Nu læser
Xiaomi Air 13 - min chance for Windows.

Efter mange års brug af Mac besluttede jeg at give Windows en chance. Selvfølgelig måtte valget gå til Xiaomi-udstyret. Jeg valgte den mest kraftfulde (på den tid) 13 tommer model uden en fingeraftrykslæser. Er udstyret fra det kinesiske folk i stand til at erstatte min Macbook?

xiaomi air 13

Pakken kommer til os meget godt sikret, der er ingen frygt for, at det vil blive beskadiget under transport. Kartonen er hård af solid karton, og computerboksen er placeret i et specielt rillet "skum" for at forhindre bevægelse inde i kassen.

xiaomi air 13

Inkluderet med den bærbare computer er en oplader med strømmen til 65W, afsluttet med en USB-C-stik. Desværre er opladeren ikke tilpasset polske stikkontakter, og du skal bruge den medfølgende adapter, med hvilken der er et problem. Opladeren vejer og kontakterne i adapteren er ikke særlig stærke, så opladeren falder ud af stikkontakten, fordi den løsner fra adapteren.
Bestemt plus og pstryczkiem mod Apple er det faktum, at den bærbare oplader også kan oplade alle nye Android-telefoner, samt have en USB-C. Opladeren har en variabel spænding og tilpasser sig, afhængigt af hvilken enhed vi forbinder, det være sig en bærbar eller en telefon.

Udseende og havne

Den bærbare computer er lavet meget minimalistisk. Der er ingen producentens logo på "klappen" som det er tilfældet med konkurrencen. Vi kan kun se, at vi har en bærbar computer, når vi åbner klappen eller vender op og ned, så ser vi Xiaomi-logoet. Hele er lavet af metal, det er derfor, du føler dig solidt håndværk, ingen revnerplast. Der er intet at klage over. Personligt synes det solide dog lidt klumpet, firkantet. Efter min mening ser Macbooks Air pænere ud. Mange mennesker sætter pris på, at Xiaomi Air 13 har mange forskellige porte på siderne af enheden, men for mig dette påvirker udseendet af den bærbare computer. Vi finder to USB-porte 3.0, HDMI-port, hovedtelefonstik og USB-C-port til opladning. Personligt er det eneste, jeg har tilsluttet, en USB-modtager fra en trådløs mus. Den største ting, jeg savner apropo-stik, oplader fra enhver port på begge sider af den bærbare computer. Sådan har den nu en Macbook Pro, og den er strålende, som en lille smule, men i daglig brug er meget hjælpsom. Xiaomi Air 13 har en batteriladningsstatus LED, dette er et plus. Men hvis du skulle vælge mellem opladning fra enhver port og en diode, vælger jeg helt sikkert alle porte.

Når du har åbnet laptopdækslet, vil vi se MI-producentens logo under skærmen i midten. Rammerne omkring skærmen er meget tyndere end i Macbook Air, og det ser meget bedre ud. 13,3 screen inch, efter min mening et meget godt kompromis mellem mobilitet og computerens størrelse. Xiaomi Pro 15 er efter min mening en stor bærbar computer til at bevæge sig frit rundt.

Tastatur og touchpad

Tastaturet er meget godt, det er skrevet meget komfortabelt på det. Jeg ser ingen forskel for Macbook Air. Den eneste downer for opium er CTRL-tasten på Windows og den tilsvarende kommando på en Mac, der automatisk øjeblikke trykket på en forkert tast. Tastaturet er baggrundsbelyst i hvidt, men det er kun progressivt. Du kan ikke regulere strømmen. Hvis jeg ikke har nogen problemer med tastaturet, forstår vi ikke touchpad ... Jeg giver det ikke til de samme bølger. Jeg har haft mange øjeblikke, når jeg markeret flustrujących filer til flere sekunder, så vil trykke på "rigtige" for at kopiere og fortolker det som en bærbar computer til venstre og alle valg er gået til helvede. Jeg ved ikke, om jeg ikke kan bruge touchpad på vinduerne, men ikke altid "højre knap" fungerede for mig. Det er derfor, som jeg skrev ovenfor om USB-porten. Jeg kan ikke arbejde effektivt på Xiaomi Air 13 på touchpad, jeg har brug for en mus. selvfølgelig trådløs fra Xiaomi 🙂

xiaomi notesbog luft 13

Batteri

Batteriet i Xiaomi Air 13 har en kapacitet på 5400mAh. Hvordan oversætter dette til virkelighed? Hun havde nok til 4-5 arbejdstimer. Jeg bruger hovedsagelig browseren og ser film på Youtube. Jeg har bemærket, at den meget strømhårede applikation er iCloud fra Apple, som bruges til synkronisering i baggrunden af ​​billeder og dokumenter. Måske aflader Apple specifikt batterierne i Windows, så folk vælger Maki?

Højttalere og kamera

Kameraet har 1,3-megapixel, Skype er nok. Højttalere er monteret på bunden af ​​enheden, jeg bruger ofte den bærbare computer på mit skød og så er lyden meget gennemsnitlig. Men når den bærbare computer er på skrivebordet og lyden hopper væk fra bordet, er det meget bedre. Hvis du læser en valmuefrøkage, er højttalerne i den nye Pro og den tolvte helt sikkert bedre, i Xiaomi Air 13 er på Macbook Air-niveauet, forudsat at det ligger på dit skrivebord.

Se også
Håndter Xiaomi-1 push-ups

xiaomi notesbog luft 13

Effektivitet i daglig brug

I det virkelige liv præstation er meget god, hvis du er en af ​​de 95% af brugere, der bruger edb-udstyr til sociale medier, YT, læsning, hvad der sker i verden er sikker nok. Jeg var endda overrasket over, at Windows kan arbejde hurtigt. Mine tidligere minder fra Microsoft-systemet er fra de dage, hvor der stadig var HDD- og Windows XP-diske. Og her, vær venlig, alting begynder i øjnene. Meget godt udstyr til kontorfunktioner.

Udførelsen af ​​Xiaomi Air 13 i spil er bedre end på Macbook Air, men ...

Processor: Intel Core i5 6200u Dual-Core 2.3GHz med turbo 2.8GHz, dedikeret grafik GeForce GT 940MX, 8 GB RAM og SSD 256GB. Hvordan oversætter dette til spil? Jeg er en ikke-søndagspiller, ja en stor ferie. Personligt spiller jeg kun Starcraft II og Football Manager. Xiaomi Air 13 kan spilles på minimale detaljer i SC2, men fansen arbejder med fuld hastighed. Det er derfor jeg spillede spillet og opgav 2, skam mig så stærkt understrege udstyr til en længere periode. Under spillet i Football Manager fungerer fanen også højt, med dette spil endda Macbook Pro for over 10 tusinder af zlotys falder dårligt ud, fanen hele tiden på fuld.

Det forudinstallerede system

Det installerede system er kinesiske vinduer, tilføjede jeg guide hvordan man installerer windows fra bunden, i den polske version Der vil ikke være noget problem med chaufførerne, jeg placerede ovenstående post.

Er Xiaomi Air 13 erstattet mig med en Macbook?

Nej, jeg kunne ikke acceptere touchpad, jeg rejser ofte og musen er ubelejligt for mig. Dette er den eneste store ulempe, der skubber mig væk. Hvis du ikke er en spiller, vil du være tilfreds med udførelsen af ​​din bærbare computer. Windows er dog ikke så slemt som jeg troede før. Hvis opdateringerne ikke var så frustrerende.

I øjeblikket testes Xiaomi Pro 15Jeg kunne godt lide det mere end Air 13. Dette skyldes stort set den større skærm. På grund af vægten og størrelsen for mig er det en bærbar computer, der udelukkende er beregnet til privat brug. En Macbook på farten, og Xiaomi Pro 15 derhjemme.

Rul til toppen