Nu læser
Xiaomi Drone 4K - den første flyvning og uventede drejning af handlingen.

Xiaomi drone 4k

Ønsket om at få en drone har i lang tid cirkuleret i mit hoved. I begyndelsen ville jeg købe et produkt DJI, men udskyde prisen, små billige "Kinesisk" droner overhovedet tiltrak mig. I mellemtiden var der så mange nye Xiaomi-produkter, som dronerne gik til baggrunden. Men i år viste DJI Spark, en revolution i drone efter min mening. Lille kompakt, der opfylder polske lovkrav til at flyve i bebyggede områder. For nylig ramte en drone mig uventet Xiaomi Drone 4K (uden risiko for opkrævning af moms).

Jeg vil gerne påpege, at dette er min første drone, jeg plejede at flyve, og det eneste jeg havde kontakt med var en fjernbetjeningsbil i min barndom. I begyndelsen havde jeg mindre problemer med at forbinde Xiaomi Drone 4K, for at vælge Wi-Fi eller USB-indstillingen. Jeg forsøgte at forbinde trådløst, men til ingen nytte. iPhone, Mi6, ingen af ​​dem klarte, Wi-Fi viste sig ikke - og her kommer min nul erfaring i spørgsmålet om droner. For at oprette forbindelse til trådløs, skal Xiaomi købe Xiaomi WiFi-stik, efter et par minutter med at kæmpe med ikke-udseende Wi-Fi, besluttede jeg at bruge et kabel. Og der var et andet problem, i et sæt af drone kabel er et USB-microUSB og hverken min iPhone 7 eller Mi6 ingen input microUSB og jeg havde ingen adapter på hånden, for at gøre tingene værre det begyndte at regne, så en raket Xiaomi drone 4K flyttet snesevis minutter 🙂 i mellemtiden poratowałem redmi 3 PRO, som det ses i de nyeste smartphones er ikke altid et plus. Kabel fra den ene side, kablet fra en anden og Forbindelse Vellykket! Jeg håbede allerede, at jeg kunne flyve, og her måtte jeg vente denne gang til opdateringer. Spillede tre i træk, efter 15 minutter kom endelig den ønskede start. Håndtaget på puden ned og til sig selv og propellerne begyndte at spinde, forfærdeligt højt. Ligesom en græsplæneklipper flyver den i himlen.

Første flyvning

Jeg fløj meget forsigtigt, op - ned, til venstre - højre. Kontrol drone er ikke så let, du skal virkelig være forsigtig, og til at betjene dette kamera er allerede godt på alle, mens det, der er for mig den sorte magi. Jeg spekulerer på, om jeg ændrer mit sind med tiden. 🙂 Jeg flyver forsigtigt, jeg så konstant for at få en drone til syne. Xiaomi 4K drone, der kom til mig på fabrikken havde 3 prikker opladning (op til 4), efter at gøre renoveringen var to, så min første flyvning ikke vare for længe. Først tænkte jeg på at sætte en video på min første flyvning på Youtube, men livet bekræftede hurtigt denne ide. Det begyndte at regne igen, jeg gik til opladningen og fløj til destinationen. Da jeg var 3m jorden blev noget jeg havde ikke forventet, at kameraet kardan løsrevet fra drone og faldt fra en højde 3m til brosten. Dronen hængte stadig i luften som om intet var sket.

Efter den første inspektion blev en del af Gimbal's bolig brækket, filmen blev pludselig afbrudt, så det er umuligt at genskabe - planen med Youtubem kollapsede. Jeg forventede det værste, at mit eventyr med drone Xiaomi var forbrugende nogle 7min og enden blev fyret. Hvad er meningen med at flyve uden et webcam? Men hvad er limdråben fra? Gimbal og kameraet ramte betjeningstabellen.

Xiaomi drone 4k gimbal

På billedet kan du ikke se alle, men nogle skruer kan skrues af. På den næste kan man se, hvad der er blevet beskadiget, og det var nødvendigt at skrue hele gimbalen op, så den kan kombineres igen med hinanden.

Xiaomi drone 4k gimbal

På Youtube så jeg, at folk allerede havde lignende problemer, der er videoer og sprængning på samme sted. Jeg kan dog ikke sige i 100% om det var min fejl, forkert vedhæftning af gimbal med kameraet eller fejl i produktionen. Placering af klembåndet betydede at hvis det løsner det ikke i det mindste ramte jorden ...

Se også
xiaomi temperatur

xiaomi drone 4k

VÆRKER!

Efter reparation fungerer Gimbal med kameraet som det skal! Alt er fint, stabilisering er super kvalitet er, ufff. Jeg har flyvet i næsten en time, jeg vil ikke uploade materiale endnu, men under flyene fortsætter kameraet. Slange klemme, hidtil ikke var nødvendigt, men lad det være af hensyn til fred, kan det var faktisk min forglemmelse og dårligt installeret en kardan med et kamera, men der faldt indtil slutningen af ​​flyvningen? Jeg tror ikke jeg vil vide ...

Bortset fra denne hændelse er drømmen fra Xiaomi forbavsende, stabil, perfekt til mig kvaliteten af ​​4K-optagelser. Jeg håber, at jeg vil kunne bruge sit potentiale, en fuld gennemgang snart. Jeg håber at selv uden 30 inches selv med centimeter ...

Hvis nogen ønsker "rå" optagelser fra de første flyvninger, bedes du skrive til kontakt@pokoleniesmart.pl Jeg vil ikke offentliggøre, fordi skamme 🙂

Rul til toppen