Nu læser
Xiaomi Electric Shaver - desværre er det sket.

Xiaomi Electric Shaver

Jeg beskrev mine første ubehagelige indtryk af de første øjeblikke med en bærbar Xiaomi elektrisk barbermaskine i unboxing-indgangen. Har jeg skiftet mening om Xiaomi Electric Shaver? Folk der har sporet min twitter har længe siden kendt.

Xiaomi Electric Shaver - noget forbedret?

Det er det Jeg skrev tidligere det viste sig desværre at være sandt, og tiden hjalp ikke.

Med begejstring begyndte jeg den første barbering, som jeg skrev i starten meget lang tid, jeg ikke barberede til nul. Du kunne sige, at jeg skar mit hår. Jeg var meget ubehageligt skuffet, den xiaomi elektriske barbermaskin klæbte, hun barberede unøjagtigt. En stor del af ansigtshår er væk. Jeg barberede 15 minutter og jeg kunne ikke barbere på en tilfredsstillende måde. Jeg har læst i brugermanualen, at det tager tid for huden at tilpasse sig den nye måde at barbere på. Efter 9 barberer, bør tre gange om ugen i tre uger være behageligt. Det er i hvert fald det, Xiaomi erklærer, vi får se.

Teksten fra brugervejledningen, hvor den er skrevet, vil med tiden være mere og mere behagelig at drikke på vand, i hvert fald i mit tilfælde. Det er svagt, fattigt og tweaks hele tiden. Flere gange prøvede jeg i løbet af 15 minutter til at barbere det resterende hår her her, men ingen af ​​denne maskine vedholdende undgik det. Jeg prøvede i forskellige vinkler, så intet. Dette er et strengt rejseprodukt, men efter min mening er det ikke engang fejltolerant. Selve ideen om et produkt, en lille kompakt razor, jeg kan lide meget. Udseendet og materialerne, hvorfra det blev lavet, har imidlertid glemt Xiaomi om det vigtigste, barbering, er tragisk. Køb Xiaomi Electric Shaver er penge smidt i mudderet. Afslutning af prikken.

Der er lys i tunnelen, en ny maskine!

For nylig præsenterede Xiaomi en ny barbermaskin Xiaomi MJTXD01SKS 360 Grad. Jeg tror, ​​det vil være et meget bedre produkt end dets forgænger. Prisjagtigt er der ikke meget forskel, et par dollars dyrere end Xiaomi Dud. Jeg bestilte, jeg venter, jeg vil tjekke. I mellemtiden ..

Jeg kontrollerede kineserne for en lignende pris

Livet med Xiaomi Electric Shaver var tungt, jeg måtte rette med en traditionel barbermaskine. Efter en måned med kampe besluttede jeg at tjekke en anden barbermaskine til samme pris, som jeg betalte for Xiaomi-udstyret. Der var endnu ikke en ny model, som jeg skrev ovenstående, så valget faldt på noget til en lignende pris. Jeg købte FLYCO FS339 3D til $ 33 i Gearbest-butikken, så selv et par dollars billigere.

Se også
Håndter Xiaomi-1 push-ups

FLYCO FS339 3D er bedre end Xiaomi-produktet?

FLYCO FS339 3D

Bestemt! Denne maskine kan bruges, barberer godt. Jeg har aldrig haft branded shavers fra den øverste hylde, men jeg er tilfreds med dette produkt. Det er rigtigt, at de materialer, hvorfra det blev fremstillet, er pennier end i Xiaomi, men det gik ned i baggrunden, det er vigtigt at det barberer! I starten havde jeg en lille irritation på nakken, men nu forekommer det ikke. Jeg har brugt det i over en måned, og jeg har ikke indlæst det endnu, displayet viser 12% af batteriet. Hvis nogen planlægger at købe en barbermaskine så Flyco FS339 Jeg anbefaler. Sættet omfatter en fløjlpose og en rengøringsbørste.

FLYCO FS339 3D

Med en klar samvittighed kan jeg skrive det hashtag #XiaomiLepsze virker ikke altid. Nu venter jeg på en ny Xiaomi barbermaskine, jeg håber, at den vil vælte Flyco, forhåbentlig skal alt vende tilbage til det normale.

Rul til toppen