Nu læser
Xiaomi har lagt en ny lommeprinter på Youpin

I Youpin-butikken blev Xiaomis nye Baiwei Interactive Youdao lomme-printer udbudt til salg.

Dimensionerne på denne lille lommeprinter er 86,8 x 79,3 x 39mm. Inde i printeren finder du batterier med en kapacitet på 900 mAh, som oplades via et Micro USB-kabel. Printerens nøjagtige navn er MEMOBIRD G4, takket være denne lille gadget kan vi straks udskrive små tekster eller billetter, vi har brug for.

Derudover når udskriftsopløsningen 306 dpi, som giver os mulighed for at udskrive fotos og billeder til maling. Vigtigst er det, at printeren ikke bruger blæk, dvs. at der ikke spildes noget, når printeren bæres i en taske eller lomme.

Hele udskrivningsprocessen foregår via en Bluetooth-forbindelse med transmitteren (smartphone, tablet, computer) og lancering af det relevante program.

Prisen på denne lille printer på Youpin er 299 yuan (42 USD). Jeg håber, at printeren også vises i andre online butikker.

Se kommentar (1)
 • Hej

  Jeg vil bare sige, hvilket fantastisk sted du har !.
  Jeg er en fast kunde hos din webshop.
  Jeg havde besøgt din butik i sidste måned, og jeg så en meget flot vare, jeg vil købe.
  Men jeg har et spørgsmål! i dag ville jeg bestille det, men kan ikke finde produktet mere i din butik.
  Emnet ligner dette billede http://item.pictures/printing
  jeg vil købe fra dig.
  Jeg venter.

  Med venlig hilsen

  "Sendt fra min iPhone"

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

Rul til toppen