Nu læser
Xiaomi Huami AMAZFIT Bip - den bedste smartwatch på markedet for mig

Xiaomi Huami AMAZFIT Bip

Jeg er fan af livsstilssporingsenheder. Jeg er nysgerrig, hvordan min søvn gik, hvor mange trin jeg gjorde. Taler vi om vores data, kan nogen af ​​jer læse Marc Elsbergs bog, Zero? Forfatteren præsenterer den verden, hvor virksomheder betaler os for muligheden for at indsamle oplysninger om vores liv. Sporing af vores aktivitet på din smartphone, computer og andre moderne gadgets. Jeg spekulerer på, om vi vil se sådanne tidspunkter, når vi vil "sælge", gør præcis hvad der nu er. Når jeg vendte tilbage til smarte armbånd, bar jeg den første generation af Apple Watch i lang tid. Det havde to store ulemper, manglen på Apple Pay i Polen og behovet for daglig opladning. Det eneste, som jeg brugte dette snooping timer og se beskeden uden at skulle række ud efter telefonen, betyder det ikke kompensere for mangler. Efter nogen tid kom jeg på tværs af et produkt Xiaomi, Amazfit A1603 bånd, som er pænere søster af de mest populære bands i verden af ​​intelligent, også fra Xiaomi, nemlig Xiaomi Mi Band 2. Det muliggjorde sporing af trin taget i løbet af dagen, overvågning af søvn og puls. Resultaterne blev præsenteret på en meget elegant måde. I nogen tid har jeg ændret armbåndet A1603 på Xiaomi Huami AMAZFIT Bip watch og forblev med ham længere.

udseende

Den har en firkantet kuvert som Apple Watch. Xiaomi Huami AMAZFIT Bip excellerer i aktive kunder, fordi ligesom i tilfældet med den grundlæggende version af AW har en silikone bånd. Det er god kvalitet, jeg har ikke haft problemer i løbet af få måneder. Det forårsager ikke irritation på min hud. Skærmen beskytter glasset Corning Gorilla Glass, virker meget godt, jeg har ikke nogen ridser på den. Skærmen størrelse er en tomme og en resolution 1,28 176 176 × pixels. Dette er ikke et kvalitetsprodukt, der har gnavet æble, men det faktum, at synlighed i fuld sol er eksemplarisk, og batteriet holder meget længere - absolut have den vil "værre" håndholdt skærm med en meget længere batterilevetid. På bunden af ​​enheden er der "Kontakter" til opladning og en pulsføler. Som de fleste Smartbands er Amazfit Bip vandtæt med IP68 certificering.

Xiaomi Huami AMAZFIT Bip

Uret er indlæst i et specielt USB-stik, der fulgte med enheden.

Xiaomi Huami AMAZFIT Bip

Watch management

I starten var uret kun tilgængeligt med en buskig kinesisk grænseflade. Heldigvis har producenten udgivet opdateringer, og nu kan vi nyde øjnene på engelsk. For at starte eventyret med Amazfit Bip skal vi downloade Mi Fit apps.

jeg passer jeg passer

I applikationen synkroniserer vi de indsamlede oplysninger og konfigurerer uret. Jeg har mange forskellige muligheder at vælge imellem, for eksempel hvilke applikationer der skal modtage underretninger, indstille wake-up tid og uret vil vibrere. Bestem placeringerne for vejret. Du kan også låse din smartphone / computer op, hvis du har et ur på din hånd. Jeg brugte denne mulighed i et par minutter og derefter slukket, jeg foretrækker en fingeraftrykslæser / ansigtsscanning. Hovedsageligt det, jeg bryr mig om, er forhåndsvisning af indgående SMS og advarsel fra Blockfolio-applikationen, hvor jeg følger løbet af købte kryptokurver. Uret understøtter ikke polske tegn, men jeg har intet problem med at forstå indholdet læses.

Daglig brug

Jeg vil starte med den vigtigste, du behøver ikke at indlæse hver dag! Du behøver ikke genoplade selv hver anden uge, batteriet varer i en måned! Forudsat at du ikke bruger GPS, har du nok timer med kontinuerlig brug af GPS til omkring 20. Den eneste ulempe er, at jeg undertiden glemmer, hvor jeg lægger dockingsstationen.

Se også
xiaomi temperatur

Uret fungerer perfekt som et ur. Jeg brugte Apple watcha, på samme måde men meget mere fokuseret min opmærksomhed. Amazfit Bip virker "stille i baggrunden" og gør hvad der hører til ham, holder styr på min dag, holder styr på min søvn. Det synkroniserer det ikke hver dag med Mi Fit-appen, jeg gør det med nogle få dage og ser på mine resultater. Og den måde, hvorpå de præsenteres, blev allerede beskrevet af bandet Amazfit A1603Jeg kan godt lide det meget. Absolut bedre end Apples sammenligninger med andre brugere er min mening, strålende, og jeg foretrækker at se dem meget mere end de "tørre tal" af trin.

På uret kan vi se vejret, der vil være, start alarmen, nedtællingen og her er en stor minus for mig. Hvis vi starter nedtællingen, kan vi ikke minimere til startskærmen, nedtællingstiden skal vises hele tiden. Der er også mulighed for løbere, cyklister og vandrere. Uret har GPS og kan spore træningen, der præsenterer i sluthastigheden, afstand, hjertefrekvens, højde og kalorier brændt. Jeg håber at i Xiaomi opdateringen vil muligheden for at optage styrketræning blive tilføjet.

Ulemper?

En, ingen NFC, og dermed Android Pay betalinger. Hvis det gjorde det, ville han være det perfekte kloge ur for mig for øjeblikket.

Summering

Jeg er meget tilfreds med ham. Xiaomi Amazfit Bip, Du kan købe for mindre end $ 60. Hvis du tror, ​​du ikke har brug for at se indholdet af SMS-besked, og du kan købe et armbånd Mi Band 2 eller Amazfit A1603 tilbyde de samme muligheder for at indsamle data om søvn og trin som et ur, også de præsenterer de samme oplysninger, men ikke har en GPS-navigator.

Rul til toppen