Nu læser
Xiaomi i morgen viser "noget helt nyt". Det mest innovative produkt i historien om mærket

Wang Chua er en af ​​medstifterne af Xiaomi. På det kinesiske sociale netsted har Weibo udgivet en interessant og mystisk indgang. Mr. Wang Chua informerede fans om, at i morgen Xiaomi vil vise noget, der ikke var der endnu. Dette skal være et revolutionerende produkt, der vil ændre reglerne i spillet og blive det mest innovative produkt i Xiaomi's historie.

Jeg er meget begejstret. I morgen vil jeg frigive et produkt, som kan ændre min skæbne. Dette er en helt ny kategori, en ny genre, der ikke eksisterer endnu ... Hvis jeg havde det, kan min livsstil være helt anderledes ...

Wang Chua

Følgende grafik er knyttet til posten. Jeg må indrømme, at tv-boksen har ændret måden jeg bruger tv'et på. Det er nok for mig, jeg har ikke en dekoder eller antenne tilsluttet.


Hvad er der under "Big Thing?" Ifølge Wang Chua er en helt ny kategori, der bliver et af de mest innovative produkter på markedet. Disse er meget stærke ord, jeg kan ikke personligt oprette et sådant produkt i mit hoved. Jeg er meget nysgerrig om, hvad Xiaomi forberedte til i morgen.

Se også

Ifølge lækager, der gik til netværket vil præsentere i morgen Xiaomi Mi Band 4 med assistenten Xiao AI-ekstrakt Xiao Ai Ai Xiao med en vaskemaskine, komfur med Xiao Ai - alle produkter med en vægt på virtuel assistent. Jeg tvivler på, at nogen af ​​disse produkter er "Big Thing". Jeg venter på noget helt klart større!

Se kommentarer (0)

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

Rul til toppen