Nu læser
Xiaomi Mi 9 [udpakning] - Jeg kan allerede skrive, at det er den bedste smartphone til 1500 PLN

Efter mange ugers ventetid nåede dette års Xiaomi-flagskib mig. Oprindeligt planlagt at bestille i Kina, men tilgængeligheden var ubetydelig. Hvis Mi 9 var tilgængelig, var prisen uoverkommelig. Så meddelte den kinesiske kæmpe, at flagskibet også vil debutere meget hurtigt i Europa. Den officielle europæiske premiere fandt sted under MWC-udstillingen i Barcelona. I den første europæiske projektion var Mi 9 tilgængelig i Italien og Spanien. Jeg kunne ikke lide prisen og versionen, Amazon-butikken tilbød kun 6 GB RAM + 6 GB ROM, og det er dyrt, jeg besluttede at jeg ikke bestiller og venter på et bedre tilbud.

Kun 1899 PLN i Polen til Mi 9, men lagerstyringsniveauerne var stort set nul


Når Mi 9 han kom til polen Jeg var chokeret over den lave pris, begyndende med 1899 PLN for 6 / 64 GB modellen. Hvis du har brug for mere plads til data, er 100 GB-modellen tilgængelig for 128 PLN. Fremragende priser for et flagskib. Umiddelbart bestilte jeg en dyrere blå model i forudbestilling, og jeg ventede ... Jeg ventede ... indtil endelig, efter en måned, annullerede jeg ordren, hvor meget kan jeg ...

Mere eller mindre efter tre uger med at vente på den "polske orden" i Banggood-butikken, fremkom en kupon på Mi 9-versionen 6 / 64GB. Prisen med kuponen er kun 1500 PLN, eller 400 PLN billigere end i Polen. Jeg har ikke brug for meget plads til data, og den lave pris overbeviste mig om at købe.

Her har du et link til butikken og en kupon, hvis du er interesseret, så husk at vælge Priority Direct Mail fragt:

Pris: $ 382.99 ~~ 1476 PLN
Kupon: BG6M96G5
Forbindelse: Mi 9 Banggood

Efter omkring to uger med bestilling, nåede Mi 9 mig, var pakken godt sikret med en taske under transport.

Kassen og formen af ​​smartphone gjorde et meget bedre indtryk på mig end Mi Mix 3. Pakken skinner meget godt afhængigt af indfaldende lys, indtil nu havde mine smartphones enfarvede kasser, og her en "farverig" nyhed. Som en lille smule og virkelig nyder at trække enheden ud, endelig noget nyt.

Se også

Inde i boksen, bortset fra Mi 9, er der også: en oplader, netledning, silikone etui, en nål til fjernelse af SIM-kort bakker og en adapter til en hovedtelefonstik, som er en komplet standard.

Første indtryk da jeg tog dette års Xiaomi flagskib i min hånd? Men han er lys og tynd. Mi 9 har et afrundet casing på bagsiden, så det passer bedre i hånden end iPhone X, det er også helt klart lettere. Det bekymrer mig mildt for mig større størrelse, jeg har mindre problemer med at nå toppen af ​​skærmen mens du håndterer med den ene hånd, men det er et spørgsmål om et par dage, og musklerne lærer en ny bevægelse til at betjene smartphone.

Mi 9 er absolut den hurtigste smartphone, jeg har haft fornøjelsen at bruge, AnTuTu-tests lyver ikke. Jeg bruger det kun 48h, og jeg kan anbefale det nu, i modsætning til den upraktiske blok som Mi Mix 3. Ni har alt, hvad du har brug for, desto mere til en så lav pris - 1500 PLN.

Rul til toppen