Nu læser
Xiaomi Mi Mix 3 efter 60 dage - hit eller kit?

Jeg ventede på premieren til Mi Mix 3 I nogle måneder fulgte jeg rygterne regelmæssigt. Jeg ønskede noget nyt, jeg var charmeret af manglen på hak og brugen af ​​en skyder, hvor frontlinserne er skjulte. Jeg troede, at det ville være et friskhed på det kedelige smartphone-marked. Hvad ændrede sig efter to måneder med den nyeste rammeløse Xiaomi?

Xiaomi Mi Mix 3, Mi Bland 2S og Mi 8 - tre musketerer med samme indre

Jeg sagde, at jeg ikke vil fokusere på Mi Mix 3 specifikationen. Det er praktisk talt det samme som i Xiaomi Mi 8 som jeg beskrev for et par måneder siden. På en måde er Mi Mix 3 en genopvarmet hugge, når vi ser på komponenter. Processoren og bagkameraet er nøjagtigt det samme som i Mi 8 og Mi Mix 2S. Der er trådløs opladning, men den ældre Mi Mix 2S har også denne funktion. Det modsatte er sandt, hvis vi ser på skærmen, Mix 3 og Mi 8 har AMOLED, og ​​Mi Mix 2S kun IPS. Kontaktløse betalinger, dvs. NFC-modulet, har alle tre ovennævnte modeller.

Mi Mix 3 er en komplet, men praktisk smartphone?

Xiaomi Mi Mix 3 har alt, hvad der mangler fra Mi 8 eller Mi Mix 2S. I forbindelse med selfies har det en fordel over dem et dobbelt kamera, der strækker sig sammen med huset. Xiaomi besluttede at bruge en manuel skydermekanisme. Før jeg fik en smartphone fra Kina, troede jeg det ville være perfekt. For de første dage gav det også en masse glæde. Jeg flyttede sagen nogle gange, ikke engang nødvendigt at "tage tid". Det lignede spinnery frenzy, det gav ingen mening, og folk vendte om og det er lige så meget som at åbne Mi Mix 3 boligen. Spinderens tid er gået, de bliver bare kede og glideren i den kinesiske koncerts fraser venter. Efter et dusin dage vil du stoppe med at bruge den. Du bruger ikke frontkameraet til at låse skærmen og fingeraftrykslæserne på bagsiden op. Det samme som i de to andre, den grundlæggende version af Mi 8 og Mix 2S.

Brugen af ​​glideren resulterede i mere vægt og et tykkere foringsrør. Se disse parametre:

Et dusin eller så gram og en tiendedel af en millimeter er nok ikke meget, men det gør virkelig en forskel. Feel det i hænderne og i lommen i jeans, hvor den store tykkelse af Mi Mix 3 er særlig forstyrrende. Xiaomi Mi 8 kunne komfortabelt bæres i bukser, Mi Mix 3 Jeg anbefaler ikke.

Xiaomi Mi Mix 3 er utrolig hurtig, har en stor AMOLED-skærm, et top kamera og et kraftigt batteri

Xiaomi Mi Mix 3 er den mest kraftfulde smartphone præsenteret af den kinesiske gigant i 2018 år. Det er også et af de bedste blandt alle producenter. Skærmen giver virkelig et indtryk, især når du ser film. I sætet er der to opladere kablet og trådløst, hvilket er et stort plus, dejligt at producenten husker om sådan en særlig. Du skal svare på et spørgsmål, er det værd at tilføje + -125 $ til Mi 8 og købe Mi Mix 3.

Se også
Bianca vaskemaskine fra Candy

I 8 det har to ulemper: ingen trådløs opladning og ingen hak, der ikke generer mig personligt. Det er rart, hvis det ikke var der, men hvordan er tragedien væk. Knapperne i bunden ville irritere mig, jeg skifter altid til bevægelser. Hakk øverst i underretningsikonerne? Lad der ikke være noget tab.

Mi Bland 3 det har også to ulemper: tykkelse og vægt. Jeg bærer smartphones altid i bukser, og dette frarådede mig effektivt til Mi Mix 3. Hvis det var anderledes, ville jeg være meget tilfreds med det. Lad mig endnu en gang nævne glidehuset. Det synes godt, jeg troede det også, men med tiden stoppede jeg med at bruge det og brugte smartphone som om det ikke var der.

Jeg bestilte min kopi af Xiaomi Mi Mix 3 til test i butikken Gearbest.com. Jeg valgte valgmuligheden Priority Line, der sikrer ingen ekstra opkrævningsgebyrer (moms).

Rul til toppen