Nu læser
Xiaomi Mi Mix 2 - min første "frameless" [første indtryk]

xiaomi mi mix 2

..og jeg er helt charmeret af ham For den første gang i lang tid har den nye smartphone haft et meget positivt indtryk på mig. Lang tid har ingen telefon rejst så meget positive følelser i mig. Jeg købte næste generation af iPhones, i øjeblikket bruger jeg dagligt 7, jeg købte også flagskibet i den kinesiske giant Mi5, Mi6. Xiaomi Mi Mix 2 viste mig endelig noget nyt, noget andet, der ikke er rullet i flere år. Jeg har aldrig set nogen "frameless" live, for mig er det bestemt fremtiden.

Jeg bruger kun en ny Xiaomi-baby i en dag, men jeg vil gerne dele mine første indtryk. Hvad er fordelene? Skærm, skærm og skærm igen. Tynde rammer rundt om skærmen forstyrrer ikke brugen overhovedet. Jeg havde ikke tid nok til at trykke på en del af skærmen ved hjælp af min smartphone. Indtryk på at bruge en så stor overflade er meget bedre end når du holder Mi6 eller iPhone 7. Som i enhver Xiaomi-produkt fra premium-serien er kvaliteten af ​​håndværksarbejdet brilliant, designelementerne foldes, intet knirker. Dette er efter min mening den smukkeste smartphone, der for øjeblikket er tilgængelig på markedet (jeg har ikke haft nogen kontakt med Samsung S8 serien). Processoren har det samme som Mi6, Snapdragon 835, som er infernalt hurtig. I sætet får vi en oplader med hurtig opladning, som om nogle dog skal betale dyrt for det. Hvis vi køber en X-smartphone til 5 tusindvis af zlotys, skal vi bruge en ekstra 378 zlotys på en stærkere oplader for at kunne indlæse den hurtigt. Total absurditet. Fra 10% til 100% - Mi Mix 2 har opkrævet mig om en time. Xiaomi tilføjer en "tilbage" sag til boksen, men så ser telefonen lidt værre ud, og jeg vil bære den uden en sag, jeg spekulerer på, hvor hurtigt det vil fortryde denne beslutning 🙂

Se også

xiaomi mi mix 2 sag
Ulemper ved Xiaomi Mi Mix 2? Sikkert kun ét bageste kamera, jeg kunne virkelig godt lide portrætter lavet af Xiaomi Mi6. Den anden fejl er blød, problemet vil forsvinde for + - en måned, når global rom for Mi Mix 2 kommer ud. Apple har vænnet os til det faktum, at hvis vi trækker noget ud af kassen, er det allerede fuldt anvendeligt. Desværre er det i tilfældet med Xiaomi-telefoner, der netop er blevet solgt og købt direkte fra Kina, ofte nødvendigt at skifte det bløde til "europæiske". Det er ikke svært, men det tager et par dage på grund af den nuværende jeg ser Xiaomi. Mi Mix 2, som nåede mig, havde ikke engang en indlæst Play-butik, jeg måtte selv konfigurere Googles tjeneste. For at indlæse ROM'en som jeg vil have, Xiaomi.eu, jeg har brug for at låse op bootloaderen, desværre tager det 3dni, du skal vente på Xiaomi for at lade den låse op. Som jeg skrev ovenfor for + - en måned, hvor Global Rom vil være tilgængelig. Mi Mix 2 vil blive sendt med global software, og problemet vil forsvinde.

Frameless smartphones er fremtiden

xiaomi mi bland 2 vs mi 6
Xiaomi Mi Bland 2 vs Mi6

Jeg tror, ​​at mange mennesker, amerikanerne ikke er klar over, at de er "rammeløse". De bruger iPhones af samme størrelse hele tiden, og den nye iPhone X vil være en absolut åbenbaring for dem. Ligesom Mi Mix 2 for mig. Jeg vil gerne købe en ny iPhone selv for at se, om det er værd at bruge næsten tre gange flere penge på et Apple-produkt. Dette er prisforskellen mellem Mi Mix 2 og iPhone X. Xiaomi Mi Mix 2 Du kan købe tusind zlotys til 2, dette er en sensationel pris for en "rammeløs". Er det værd at tilføje 600 til Xiaomi Mi6? Efter min mening, absolut ja! Mi Mix 2 er et friskhedsindtryk i form af design. Min Mi6 går væk, vi vil se, om efter nogle få ugers brug vil jeg stadig være så glad for Mi Mix.

Rul til toppen