Nu læser
Xiaomi Mi Pad 4 Plus 4G [udpakning]

Jeg havde Xiaomi Mi Pad 3, men produktet blev kort støttet af kinesiske gigantiske programmører. Den største synder var processoren, det var desværre ikke Snapdragon og MediaTek. Xiaomi.eu har suspenderet opdateringerne til Mi Pad 3 for over et halvt år siden, hvorfor jeg sagde, at du skal sælge den. I mellemtiden fremkom Xiaomi Mi Pad 4 med en diagonal 8 tommer og Snapdragon 660 i horisonten. Jeg har skrevet i lang tid, at jeg venter på en tablet med en større skærm, helst 12 inches. Xiaomi lyttede og præsenterede Xiaomi Mi Pad 4 Plus med 10.1 tommer skærmen. Jeg fandt ud af at jeg vil købe og tjekke. Jeg besluttede mig på en model med 4G-modulet og den mindste kapacitive variant af 4GB RAM + 64 GB ROM. Jeg købte tabletten i butikken Gearbest.com og på lige dage modtog 14 en pakke fra kureren. Jeg valgte Priority Line forsendelse, som ikke indeholdt yderligere gebyrer.

Xiaomi Mi Pad 4 Plus 4G [udpakning]

Førstehåndsindtryk er positive, jeg kan lide 4 og plus på forsiden af ​​kassen. Den grundlæggende specifikation af tabletten er på bagsiden. Efter åbningen kan du se tabletten i al sin herlighed med en oplader og et opladningskabel under den. Shop Gearbest.com tilføjede en oplader adapter til pakken.

Indtil nu har jeg kun brugt iPad og var mere firkantet, Xiaomi-produktet har en rektangulær andel. De første øjeblikke var mærkelige med en sådan firkantet enhed i hænderne. På samme måde i tidligere modeller skal den nye enhed være rost for kvaliteten af ​​håndværk. Jeg kan sige, at du skriver det, maler en iPad fra Apple. Huset er helt lavet af metal, det er meget behageligt i hånden. I Home-knappen nederst er en fingeraftrykslæser, efter min mening kunne Xiaomi annullere den nederste knap og yderligere forstørre skærmen eller reducere enheden. Xiaomi Mi Pad 4 understøtter bevægelser i fuld skærm, så hvorfor har du brug for en knap?

Bootloader og Xiaomi politik

Desværre er Xiaomi Mi Pad 4 Plus kun tilgængelig med den kinesiske version af MIUI, selv om den er engelsk, men har mange ubrugelige applikationer installeret. Hvad jeg gjorde, blev straks begyndt at låse op bootloaderen. Her er problemet, for nylig har Xiaomi forlænget tiden, og nu er det 30 dage. Kun efter denne tid kan vi låse op tableten og uploade enhver software. Bortset fra det midlertidige problem med softwaren, er jeg tilfreds med købet, og de første indtryk er de mest positive.

[Pb_one_quarter]Xiaomi Mi Pad 4 Plus 4G [udpakning]
[/ pb_one_quarter] [pb_one_quarter]Xiaomi Mi Pad 4 Plus 4G [udpakning][/ pb_one_quarter] [pb_one_quarter]Xiaomi Mi Pad 4 Plus 4G [udpakning][/ pb_one_quarter] [pb_one_quarter]Xiaomi Mi Pad 4 Plus 4G [udpakning][/ pb_one_quarter] [pb_one_quarter]Xiaomi Mi Pad 4 Plus 4G [udpakning][/ pb_one_quarter] [pb_one_quarter]Xiaomi Mi Pad 4 Plus 4G [udpakning][/ pb_one_quarter] [pb_one_quarter]Xiaomi Mi Pad 4 Plus 4G [udpakning][/ pb_one_quarter] [pb_one_quarter]Xiaomi Mi Pad 4 Plus 4G [udpakning][/ Pb_one_quarter]

Rul til toppen