Nu læser
Xiaomi Mi Wireless Mouse Ungdomsudgave - mus til 8-bukke

Xiaomi Mi Wireless Mouse Ungdomsudgave

Xiaomi har for nylig ramt spillerens sektor. Introduktion til dedikerede tastaturer, mus og hovedtelefoner. Men de glemte ikke om kontorbrugere, de introducerede en ny computermus til salg. Jeg testede to mig selv. Jeg bruger i øjeblikket denne Xiaomi mus siden 8 måneder har jeg ingen indvendinger. Indenfor har jeg et batteri tilsluttet musen hele tiden af ​​fabrikanten. Jeg brugte tidligere den tidligere model, Jeg anbefaler dog ikke det. Få, der var til smagen, havde Xiaomi allerede trukket sig tilbage fra tilbuddet. En ny mus i Xiaomi Mi Wireless Mouse Youth Edition tilbud Det har meget attraktiv pris, bare 8 dollars og et forfrisket udseende.

Xiaomi Mi Wireless Mouse Ungdomsudgave

Jeg bruger Macbook uden en mus, der er ingen indvendinger mod styrefladen. Når jeg beskæftiger mig med Xiaomi Notebook Pro og Windows, foretrækker jeg at nå til musen, jeg savner bevægelser. Designet af Xiaomi Mi Wireless Mouse Youth Edition svarer til den model, jeg aktuelt bruger, har en mere afrundet front. Den anden ændring synlig ændring er skinnende knapper, Resten af ​​boligen er færdig mat, ligesom i min model. Den var lavet af ABS plast. Det er godt, at Xiaomi har bevaret den tidligere form. Den skrånende forside og lidt hævet ryg, perfekt i hånden. Waży zaledwie 70 gramów bez baterii i ma wymiary 102 × 58 × 34 mm.

Se også
Deerma 2 damper

Xiaomi Mi Wireless Mouse Ungdomsudgave
Xiaomi Mi Wireless Mouse Ungdomsudgave

For første gang tilbyder Xiaomi en mus i to farver, sort eller hvid. Musen har 1200 DPI, en værdi nok til at spille amatørligt i Starcraft. Fabrikanten sikrer, at knapperne og scrollen modstår tre millioner aktier. Kommunikerer med den medfølgende WiFi-modtager w częstotliwości 2,4 GHz. Nowy produkt to delikatny lifting poprzedniego, udanego modelu.  

Xiaomi Mi Wireless Mouse Ungdomsudgave blev prissat til 49 yuan, 8 $. Den er nu tilgængelig på AliExpress. Hun skulle også være i butikken snart Gearbest.

2 kommentarer

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

Rul til toppen