Nu læser
Xiaomi Mijia MIIIW er et nyt multiplatform tastatur

Der er mange interessante, ofte innovative produkter på Xiaomi finansieringsplatformen. Jeg kan ikke introducere alle mig selv. Jeg forsøger at bringe de mest interessante dem nærmere. Mijia-mærket er et af hovedmærkerne i Xiaomi-porteføljen, i samarbejde med MIIIW, præsenterede det et nyt trådløst tastatur under navnet Bluetooth Dual Mijia MIIIW-tastatur, det er et multiplatformprodukt. Det kan arbejde med begge computere udstyret med Windwos og macOS. Det er ikke kun fordi det også virker sammen med iOS og Android mobile enheder.

Der er allerede et MIIIW-produkt til rådighed for køb vaskemaskine, der har induktiv ladning f.eks. smartphone, bestilte jeg og vente til den når mig.

Xiaomi Mijia MIIIW

Xiaomi Mijia MIIIW

Det nye MIIIW tastatur måler 408 mm x 143 mm x 23,5 mm og vejer 897g. Det har et originalt udseende, knapperne er runde, jeg er vant til at square. Den har en klassisk og minimalistisk hvid farve med aluminium trimelementer. 104-nøgler i QWERTY-standarden er tilgængelige for brugeren. Tasterne flytter til en dybde på 1,5 mm.

Xiaomi Mijia MIIIW

Jeg er meget glad for multiplatformiteten af ​​den nye enhed, som kan fungere sammen med Windows, MacOS, Android og iOS. Jeg købte en stor skærm, fordi jeg blev forstyrret af for lidt arbejdsområde på bærbare computere. Jeg bruger Xiaomi Pro '15 og MacBook Pro 13 laptop, tastaturet, der understøtter begge systemer, vil være en meget god og praktisk løsning. På tastaturet øverst ved siden af ​​F12-knappen er der knapper til styring af kommunikationsmetoder, jeg kan ikke vente på, at den kan teste den. Tastaturet kan tilsluttes ved hjælp af Bluetooth eller en speciel modtager indsat i USB-porten.

Se også
Oclean X

Xiaomi Mijia MIIIW

Nederst er der gummi fødder, der sikrer en stabil position. Hældningsvinklen er 6 grader for optimal indtastning. Den drives af to R6-batterier, traditionelle 1,5V-sticks. Prisen i Kina er 249 yuan, $ 36. Så snart du får mulighed for at købe, vil jeg bestemt købe, det er en skam, at det ikke blev præsenteret før, fordi i dag bestilte jeg Magic Keyboard og Magic Mouse ..

Xiaomi Mijia MIIIW

Se kommentarer (0)

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

Rul til toppen