Nu læser
Xiaomi Mouse, en uintelligent mus fra den kinesiske kæmpe.

Xiaomi Mouse

Jeg er fan af Xiaomi-mærket, jeg sætter pris på dem for produktets høje kvalitet. Derfor bruger jeg ikke kun Smart-produkter, men bruger jeg også andet tilbehør som powerbank, kabelorganizer. Nu er det tid til Xiaomi Mouse trådløse mus.

Xiaomi Mouse

Xiaomi Mouse er i en elegant, hvid, minimalistisk pakke, du kan se designet fra Apple, men ikke helt. Udseendet af enheden er trykt på kassen, firmaet fra Cupertino "ekstruderer" udseendet af enheden på forsiden af ​​kassen. Udover Xiaomi Mouse på bunden af ​​pakken findes der også en manual på kinesisk, musen udbydes ikke officielt uden for Asien. Enheden bruger to Bluetooth-kommunikationsfunktioner 4.0 og Wi-Fi 2,4gHz. Musen er lavet af sandblæst aluminium og vejer kun 77grams, og intervallet i Bluetooth-teknologi er op til 10m. Xiaomi erklærer kompatibilitet med Windows 7,8,10-systemet. Personligt brugte jeg macOS-systemet og havde ingen problemer med kommunikation mellem enhederne.

Xiaomi MouseXiaomi-musen har tre plastknapper med tre knapper. Venstre, arbejde og rul, som også kan trykkes. På bagsiden af ​​enheden er der en diode øverst, der angiver, at musen er tændt og etableret en Bluetooth / Wi-Fi-forbindelse. Under ON / OFF glidekontakten og den optiske sensor, som har en effektivitet på 95%, er en stor fordel, at den også kan bruges på en glasoverflade. I bunden af ​​klappen, hvorunder der allerede er inkluderet i de indstillede to "småpinde" AA til magt og opmærksomhed, er mini Bluetooth-modtager til USB, som kan placeres i computeren, hvis den ikke har Bluetooth. Et godt skridt på den del af Xiaomi, der tog sig af denne detaljer.

Se også

Xiaomi Mouse

Xiaomi Mouse har en meget specifik form, den er flad. De fleste af de mus, jeg har brugt hidtil, er blevet udformet, så hele overfladen af ​​hånden rører ved enheden. I Xiaomi-produktet rører vi kun bunden af ​​enheden og toppen, hvor knapperne er, i midten hænger vores håndflade i luften. Ikke alle muligheder passer, hvis du ikke er sikker på, hvordan du finder dig selv i denne form, lav en lille test. Tag en rektangulær enhed, såsom en smartphone, og simuler musens bevægelser. Personligt efter en uge tilpassede jeg mig til et sådant håndlayout og følte ikke behovet for at skifte til en enhed med en anden form. Mens du trykker på knapperne, kan du høre et blidt klik, jeg havde ikke noget problem med enheden. Jeg har altid udført ordrer meget godt og netop, jeg bruger dem til kontorarbejde, jeg spillede ikke spil. Jeg ved ikke, hvordan det virker, når du spiller Starcraft eller Counter-Strike.

Resumé:

Xiaomi Mouse den kan købes til omkring 18 $, jeg har købt min kopi i butikken Gearbest.com Jeg synes, at det er en meget god pris for en enhed af denne kvalitet, solidt fremstillet. En god erstatning for 399 musen Magic 2 fra Apple. Takket være sin lille størrelse og lette vægt vil det være perfekt til rejser. Et stort plus for Xiaomi for at tilføje en Bluetooth USB-modtager til det sæt, som vi kan sætte i computeren. En bestemt flad form passer imidlertid ikke til alle.

Rul til toppen