Nu læser
Xiaomi WiFi Router 3C - Polsk version [udpakning]

Xiaomi WiFi Router 3C

Derhjemme har jeg en Xiaomi HD-router med 1 TB, det virker perfekt. Ledelse gennem ansøgningen er meget praktisk. Når du sidder på toget, kan du indsætte linket, og routeren vil automatisk downloade filer til din disk (selv torrents arbejde). Efter at have kommet hjem, venter filen på os. Jeg har en Linksys-router på arbejde WRT54G, gammel klassiker. Det virker meget langsomt, jeg besluttede at erstatte det med en ny. Selvfølgelig var valget Mi, Xiaomi WiFi Router 3C.

Jeg lavede Xiaomi Mi Mix 2 specielt til dagens tilmelding, og i de næste par dage har jeg gennemgået "bezramkowca" fra Xiaomi. Nylige poster er blevet udødeliggjort ved hjælp af iPhone X.

Xiaomi WiFi Router engelskXiaomi WiFi Router

Xiaomi WiFi Router

Endelig et pust fra Europa

Dette er et af de få Xiaomi-produkter, jeg har købt, og jeg har en europæisk plug- og instruktionsmanual på engelsk. Lad så mange ting som muligt.

Xiaomi WiFi RouterXiaomi WiFi Router 3C

Se også
Yeelight Mesh E27

Xiaomi budgetrouterhuset er lavet af plast.

Xiaomi WiFi RouterXiaomi WiFi Router 3CXiaomi WiFi Router 3CXiaomi WiFi Router

Routeren har to LAN-porte 100Mbps. Desværre er kun 2.4GHz-frekvensen tilgængelig. Jeg havde allerede Xiaomi-router med samme udseende, men den kinesiske udgave og understøttede også 5GHz-frekvensen, jeg kontrollerede ærligt ikke, hvordan jeg bestilte. Jeg troede, at denne også har, ja for fremtiden skal du læse produktbeskrivelsen omhyggeligt.

Alle roser enkelheden ved at konfigurere Apple routere, i morgen vil det vise, at Xiaomi også conifigans meget simpelthen gennem applikationen.

Rul til toppen