Nu læser
Xiaomi introducerer flere jeans til salg på en crowdfunding platform

Xiaomi introducerer flere jeans

Xiaomi præsenterede nye denim jeans på finansieringsplatformen. De ligner de populære Levis mærkebukser, 501-modellen. Hvorfor er du interesseret i dem? Sammensætningen er 100% bomuld. Jeg kontrollerede et par par jeans i kendte kæder, og de har ikke 100% bomuld. Bukser ramte finansieringsplatformen og har allerede nået 131% af det nødvendige beløb.

Hvem følger min kvidre han ved, at jeg allerede har købt en Xiaomi jeans. Jeg vurderer kvaliteten af ​​arbejdet meget godt, men jeg skød ikke med størrelse. Jeg tog højde for, at størrelsen i Asien vil være mindre end i Europa, og jeg bestilte en større. Desværre var det en fejltagelse, men der er ikke noget galt med det, der ikke ville fungere. En anden person nyder allerede jeans fra Xiaomi. De har et mærkeligt aspekt. Ligesom jeans, og i taljen strækker de sig som sweatpants på et elastik. Folk på den evige masse vil helt sikkert lide det.

De nye bukser fås i to farver, blå og sort. Selvfølgelig kommer de i flere størrelser, lige fra 29 til 34. Bukserne har en lige snit uden indsnævring i benet. Jeg kan ikke lide sådanne "klokker", jeg kan ikke lide at folde op benene som Xiaomi præsenterer på salgsfremmende billeder. Som jeg nævnte ovenfor, er den store fordel ved Xiaomi-produktet dens sammensætning, 100% bomuld.

Se også

Xiaomi DMN jeans blev prissat til 199 yuan, $ 30. Forsendelse til de første kunder i Kina starter på 20 August.

Xiaomi introducerer flere jeans

Størrelsesoversigt:

Se kommentarer (0)

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

Rul til toppen