Nu læser
XPRINT Pocket Photo Printer - en skam, at den ikke virker

XPRINT Pocket Photo Printer

I begyndelsen af ​​februar introducerede jeg det nye Xiaomi-produkt, en bærbar en fotoprinter. For to uger siden fandt jeg et godt tilbud og besluttede at købe. I dag har kureren nået mig med flere forsendelser, blandt dem var Xiaomi XPRINT Pocket Photo Printer. Desværre var jeg meget skuffet over produktet.

XPRINT Pocket Photo Printer

Om eftermiddagen tog jeg udpakningen af ​​den nye pakke. Kartonpartiet i midten var ragged, revet. Jeg ved ikke, hvordan det skete, printeren var færdigpakket med en gennemsigtig folie.

XPRINT Pocket Photo Printer
XPRINT Pocket Photo Printer

XPRINT Pocket Photo Printer

I midten undtagen printeren er der også et micro USB-kabel til opladning og en prangende manual. I sæt er der ingen oplader, vi skal tilslutte kablet til opladeren fra telefonen eller direkte til USB-porten på den bærbare computer.

XPRINT Pocket Photo Printer

På trods af skaden på kassen synes apparatet selv intakt. På forsiden er der XPRINT-logoet. Den venstre side indeholder en knap til at tænde printeren og en diode, der informerer om status for Bluetooth-forbindelsen. En af de korte sider har et hul, hvor billederne kommer ud, på den modsatte side er der en knap til nulstilling og en mikro-USB-port til opladning.

Se mere
Trådløs oplader Xiaomi 20W -7

XPRINT Pocket Photo Printer
Printer til Xiaomi fotos
Fotoprinter xiaomi

Der er en papirlomme på højre side. Inkluderet med XPRINT Pocket Photo Printer leveres en pakke med papir.

fotopapir
fotopapir

..og en stor klap

Produktet er udpakket, det er på tide at gå til den vigtigste, udskrive det første billede. Jeg scannede QR-koden fra brugervejledningen og downloadede Android-apps efter et stykke tid også på iOS. Ansøgningen hedder xprint. Desværre er begge systemer kinesiske, efter at have klikket på 3x, var mit skridt at verificere ved hjælp af SMS. For at bruge printeren skal jeg bekræfte min konto via SMS. Desværre er der kun kinesiske områdekoder at vælge imellem, du kan ikke vælge + 48 for at modtage en SMS. Jeg har også tjekket på android-systemet, situationen ser ud som om det er sandt, der er ingen liste med foreslåede retningstal, men når 48 går ind, går det ikke.

Da jeg løb tør for ideen, kontrollerede jeg videoer på YT, da folk starter printeren, der er få af dem. Jeg kunne ikke se nogen ansøgning om at anmode om en konto, måske blev den udgivet i en af ​​de sidste opdateringer, jeg ved det ikke. Jeg skrev til butikken, hvor jeg købte, og jeg venter på information. Jeg har ikke set overalt, at printeren ikke kan konfigureres uden for Kina. Hvis nogen planlagt køb, lad det gå i pause, hvis jeg får oplysninger fra butikken eller finde en måde at omgå problemet med, så lad mig det vide.